Виробництво питної води «Феофанівська», «Природна водиця»
Інтернет – магазин з доставки води «Феофанівська» – виробник якісної негазованої питної води «Феофанівська», «Природна водиця», що добувається в екологічно чистому районі поблизу Феофанії, з глибинних артезіанських свердловин №2 (глибина 260 м), №3 (глибина 290 м). Виробництво Феофанівської бутильованої води у Києві відбувається у с. Новосілки.
Ми надаємо зручний сервіс з доставки води. Наше правило роботи: клієнт має бути задоволений.
- Наша артезіанська питна негазована вода «Феофанівська», «Природна водиця», зберігає усі мінеральні речовини, подаровані природою. Не містить шкідливих домішок, завдяки сучасному обладнанню та дотриманню всіх санітарних вимог.
- Вода не проходить очищення шляхом зворотного осмосу. Це природна артезіанська чиста та смачна вода для пиття. Містить корисний збалансований комплекс мікроелементів, який найбільше підходить для вживання місцевими жителями Києва та передмістя.
Технологічний процес. Виробництво Феофанівської бутильованої води у Києві
Поетапна водопідготовка
- Озонування. Вода, що пройшла перевірку за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, подається за допомогою глибинних насосів із артезіанської свердловини у накопичувальну ємність. Одночасно з нею в трубопровід надходить озон для знезараження води.
- Механічна попередня фільтрація. Далі відбувається видалення грубих частинок піску, глини, завислих домішок, неорганічних сполук у вузлі попередньої механічної фільтрації.
- Пом’якшення. Здійснюється на спеціальних іонно-обмінних фільтрах рівня 1.2 – 2.2 моль/м³ розчинених у питній воді сполук кальцію і магнію.
- Демінералізація. Проводять часткове зниження загальної лужності води на аніонітовому фільтрі..
- Тонка механічна фільтрація. На цьому етапі покращується прозорість води, витягуються тонкі механічні домішки за допомогою застосування картриджного фільтра ВР 20.
- Обробка ультрафіолетовим випромінюванням. На цьому етапі відбувається додаткове знезараження підготовленої води за допомогою установки ультрафіолетового опромінення..
- Очищення води високоефективним вугіллям активованим. Тут відбувається вилучення органічних забруднень, механічних мікродомішок та озону, покращення органолептичних властивостей питної води: смаку, присмаку, запаху, прозорості, кольоровості.
- Наступний етап – покращення смакових властивостей води, яке досягається завдяки фільтруючого матеріалу ТМ «Кременева Сила».
- Тонка механічна фільтрація – це остаточний етап водопідготовки, де використовують 2 паралельні картриджні фільтри (20 мм). Ступінь очищення 1 мкм. Обробка ультрафіолетовим випромінюванням.
Дані етапи водопідготовки представлені для негазованої питної води.
Розлив води в ємності
Перед розливом води тара подається зі складу на виробництво..
Розлив у бутлі відбувається після їх попередньої підготовки: промивання нової тари підготовленою озонованою водою.
Миття та дезінфекція пляшок багаторазового використання (оборотної тари) на автоматизованій мийно-розливній установці спеціальними щітками з харчовими очисниками. Без застосування хлорвмісних препаратів.
Підготовлена тара для розливу артезіанської води вирушає до моноблоку.
Автоматизований моноблок призначений для розливу негазованої рідини та закупорювання ПЕТ-пляшок пластиковою кришкою. Загальна конструкція агрегату виготовлена з нержавіючої сталі, є найважливішою і найвідповідальнішою ланкою при наповненні тари водою.
Після розливу води в тару на закупорювальній установці готову продукцію герметично закупорюють, виробляють контроль герметичності..
Для цього дотримуються всі санітарно-гігієнічні норми та правила. У роботі застосовують високотехнологічні автоматизовані установки.
Оформлення (маркування), упаковка, зберігання готової продукції
На пляшки з водою наклеюються етикетки, самоклеючі стрічки, на поліетиленові пробки з розривним кільцем термоковпачки, де вказано дату виготовлення, номер партії.
Після цього бутлі подаються на упаковку, де на кожну надягається поліетиленовий пакет.
Готова продукція відправляється на склад для зберігання
Зберігання готової продукції
Бутлі встановлюються на піддони штабелями в кілька ярусів.
Термін зберігання готової продукції при температурі від 5°С до 20°С у сухому приміщенні, захищеному від прямого сонячного проміння – 6 місяців з дня виготовлення.
Спеціально обладнані машини доставляють артезіанську питну воду нашим клієнтам.
Водопідготовка, обробка, миття, ополіскування, дезінфекція тари, розлив, закупорювання готової продукції здійснюється у виробничих приміщеннях з використанням обладнання, дозволеного до застосування в установленому порядку (згідно з виробництвом води питної, що виготовляється згідно з ТУ У11.0 -9200457-001: 2016).
Відходи виробництва, їх використання, утилізація
У процесі виробництва відходами є некондиційні ємності для розливу води, пробки, ковпачки, поліетиленові пакети, плівка, самоклеюча стрічка, що не відповідають технологічним вимогам. Вони повертаються постачальнику або здаються до пунктів прийому відходів.
Завантажити Висновок експертизи. Технологічна інструкція и Звіт про технічні умови з виробництва води
Завантажити Висновок експертизи. Технічні умови и Звіт про технічні умови з виробництва води